اخبار و اعلانات

تعیین سردبیر جدید نشریه چغندرقند

براساس آئین نامه اردیبهشت ماه سال 1398 نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و مصوبات جلسه 104 هیأت تحریریه نشریه علمی «چغندرقند»  آقای دکتر رحیم محمدیان به عنوان سردبیر این نشریه منصوب شدند. سربلندی و توفیق روزافزون برای آقای دکتر محمدیان از درگاه ایزد متعال خواستاریم و همواره یاد و خاطره آقای دکتر اسلام مجیدی گرامی خواهد ماند.

تغییر سردبیر

براساس آئین نامه اردیبهشت ماه سال 1398 نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آقای دکتر اسلام مجیدی هروان به عنوان سردبیر نشریه علمی «چغندرقند» منصوب شده اند. سربلندی و توفیق روزافزون برای آقای دکتر مجیدی و آرزوی موفقیت و شادکامی برای آقای دکتر طالقانی از درگاه ایزد متعال خواهانیم.

مطالعه بیشتر

نشریه علمی چغندرقند در سامانه های LinkedIn و Researchgate نمایه می شود.

با تشکر از کلیه اساتید، محققان و همکاران عزیز که در نشریه چغندرقند دلسوازنه همواره ما را یاری می نمایند، به اطلاع  می رساند که این نشریه در سامانه های LinkedIn  و Researchgate نمایه می شود.

تغییر آدرس ایمیل آکادمیک

اطلاعیه تغییر آدرس ایمیل آکادمیک: به اطلاع می رساند که ایمیل آکادمیک نشریه از publish@sbsi.ir به jsb.sbsi@areeo.ac.ir  تغییر یافته است.

مشابهت یابی

به اطلاع کلیه محققین و کارشناسان می رساند که این نشریه از سامانه همیاب جهت مشابت یابی استفاده می نماید.

درگذشت جناب اقای دکتر ترابی

خبر درگذشت آقای دکتر محمد ترابی موجب تأثر خاطر همه همکاران و دوستان آن فرهیخته گرانقدر شد. هجران چنین شخصیت ارزنده‌ای که عمر پر برکت خود را صرف آموزش و پژوهش  نمود، بسی گران و جانکاه است. درگذشت آن فقید سعید را به خانواده سوگوار ایشان و جامعه علمی کشور تعزیت و تسلیت عرض نموده و علو درجات و آرامش روح آن مرحوم مغفور را از خداوند مهربان درخواست می نماییم.

رتبه نشریه چغندرقند

به اطلاع محققان و پژوهشگران محترم می رساند که نشریه چغندرقند در سامانه رتبه بندی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ارزیابی سال 1396 رتبه 85(A) و در سامانه ارزیابی نشریات سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی دارای رتبه 95(A+) می باشد.

مطالعه بیشتر

مقالات جلد 13 قابل مشاهده است.

مطالعه بیشتر

مقالات جلد 14 قابل مشاهده است.

مطالعه بیشتر

مقالات جلد 15 قابل مشاهده است.

مطالعه بیشتر

مقالات جلد 16 قابل مشاهده است.

این شماره در  دو جلد می باشد.

عضو جدید هیئت تحریریه

با عضویت آقای دکتر اباذر رجبی به عنوان یکی از اعضاء هیئت تحریریه نشریه علمی- پژوهشی چغندرقند  از سوی دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری موافقت گردید.

مطالعه بیشتر

کسب رتبه چهارم شاخص آنی (II)

با تشکر از کلیه اساتید، محققان و همکاران عزیز که در نشریه چغندرقند دلسوازنه همواره ما را یاری می نمایند، به اطلاع  می رساند که این نشریه در طی گزارش استنادی نشریات (JCR) مرکز اطلاعات علمی جهادانشگاهی (SID) در شاخص آنی (II) در گروه کشاورزی و منابع طبیعی در سال 1393، رتبه چهارم را کشب نموده است. لازم به ذکر است که در این رتبه بندی، نشریه چغندرقند،  تنها نشریه سازمان تحقیقات، آموزش و تریوج گشاورزی است که حائز این رتبه شده است.

تمدید اعتبار علمی- پژوهشی نشریه

به اطلاع کلیه محققان و کارشناسان محترم می رساند که نشریه علمی- پژوهشی چغندرقند تا اسفند 95 تمدید اعتبار شده است.

مطالعه بیشتر

100 years of the Sugar Beet Research Station of Rovigo (Italy)

Next 3 and 4 October, the centenary of the Rovigo Sugar Beet Research Station will be celebrated, which was likely the first official research centre devoted only to this crop. Lee Panella, Marco De Biaggi, Mitch McGrath, Bruno Desprez, and Britta Schultz will attend as invited speakers (see the web site https://sites.google.com/site/centenary19142014/home Part of the starting genetic material came from hybrids with Beta maritima taken by Munerati from the Po Delta in the summer of 1908. By 1925, several lines resistant to cercospora leaf spot had been selected, but still carrying some negative traits of the wild parent. In 1935, improved lines including RO 581, were sent to the United States where they permitted a substantial improvement in sugar yield in conditions of severe attack. As it is well known, no other source of cercospora resistance is currently available.   The damage from rhizomania, surely the most dangerous and widespread disease of sugar beet, can only be reduced ...