تأثیر شوری بر تغییرات صفات کمی و کیفی و نحوه توارث این صفات در چغندرقند

نوع مقاله : کامل علمی - پژوهشی

نویسندگان

1 عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی ارومیه

2 دانشیار مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند- سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران

3 استادیار مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ایران

4 بخش تحقیقات چغندرقند، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی،

5 مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران

کلیدواژه‌ها

موضوعات


عنوان مقاله [English]

The effect of salinity on changes in quantitative and qualitative traits and inheritance of these traits in sugar beet

نویسندگان [English]

  • Abdolmajid Khorshid 1
  • Abazar Rajabi 2
  • Ali Akbar Asasdi 3
  • Heydar Azizi 4
  • Babak Babaee 5
1 The member of scientific board of west Azerbayejan agriculture research center
2 Associate Professor of Sugar Beet Seed Institute (SBSI) - Agricultural Research Education and Extension, Karaj,Iran
3 Assistant Professor of Agriculture and Natural Resources Research and Education Center, Agricultural Research, Education and Promotion Organization, Zanjan, Iran
4 1. Sugar Beet Research Department, West Azarbaijan Agricultural and Natural Resources Research Center, AREEO, Urmia, Iran.
5 Sugar Beet Seed Institute, Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), Karaj, Iran

کلیدواژه‌ها [English]

  • Genetic analysis
  • Morphophysiological traits
  • Salinity stress
  • Sugar beet