ا
-
احمدی نژاد، احمد
بیماریهای ناشی از قارچ phoma betae در چغندرقند و اهمیت بذر در انتقال آن [دوره 2، شماره 1، 1361، صفحه 34-53]
ر
-
رنجی، ذبیح اله
بررسی پنج واریته چغندرعلوفه ای و مقایسه ارزش غذایی آن با یونجه و ذرت [دوره 2، شماره 1، 1361، صفحه 19-25]
ع
-
علیمرادی، ایرج
میل استریل سیتوپلاسمی و نقش آن در اصلاح چغندرقند [دوره 2، شماره 1، 1361، صفحه 1-11]
-
علیمرادی، ایرج
تولید بذر چغندرقند در ایران [دوره 2، شماره 1، 1361، صفحه 54-61]
ق
-
قهرمان، بهروز
تأثیر مواد موجود در طوقه چغندرقند بر کمیت و کیفیت ریشه [دوره 2، شماره 1، 1361، صفحه 26-33]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد