کلیدواژه‌ها = درصد قند
گزارش تحلیلی کشت پاییزه چغندرقند در سال زراعی 1401-1400

دوره 37، شماره 2، مهر 1400، صفحه 263-268

10.22092/jsb.2023.360684.1316

مصطفی حسین پور؛ محمدسعید حسنوندی؛ سعید یاراحمدی؛ علی جلیلیان؛ محسن بذرافشان؛ بابک بابائی


اثرات اقتصادی کولتیواتور کج ساق در تولید محصول چغندرقند

دوره 36، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 47-55

10.22092/jsb.2020.342813.1238

علی اکبر صلح جو؛ ابراهیم زارع؛ محسن بذرافشان


اﺛﺮهیدروپرایمینگ بذر و ﺗﺮاﮐﻢ ﺑﻮﺗﻪ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت کیفی دو رقم چغندرقند در کشت تأخیری

دوره 35، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 33-44

10.22092/jsb.2019.124847.1210

شیما علیپور؛ علی جلیلیان؛ منصور تقوایی؛ هومن راضی؛ عبدالرضا کاظمینی


تأثیر تنش خشکی بر خصوصیات کیفی چغندرقند در مراحل مختلف رشد رویشی

دوره 23، شماره 1، شهریور 1386، صفحه 42-29

10.22092/jsb.2007.1250

محمدرضا میرزایی؛ سید معین‌الدین رضوانی


مطالعه ارتباط کاهش درصد قند با تولید برگهای جدید چغندرقند در مغان

دوره 16، شماره 2، آبان 1379، صفحه 13-30

10.22092/jsb.2000.113497

داریوش طالقانی؛ مجید محرم زاده؛ جواد گوهری؛ علی کاشانی؛ قاسم توحیدلو؛ محمدعلی چگینی